JOB ALERT!

(Aankomend of al ervaren) Accountmanager – Logistiek AGF

Wil jij werken bij een bedrijf waar teamgeest heerst, waar de collega’s die in de productie en de collega’s die op kantoor bezig zijn samenwerken, elkaar op de hoogte houden? En vind je het prettig dat er naar jou en je collega’s geluisterd wordt, dat jij met jouw ideeën en inbreng serieus genomen wordt? Bel, mail of app en kom kennismaken met Etienne, met Team VGK. Omdat we groeien en we het nog beter willen doen, zoeken we versterking van ons team, kom lekker werken als


Accountmanager - Logistiek AGF

(Aankomend of al ervaren)


DE FUNCTIE
Jouw klant bevindt zich zo’n 600 kilometer verderop in Duitsland. Zijn fruit komt bij VGK op locatie binnen waarbij jij de ogen voor de klant bent. De kwaliteitscontrole is jouw verantwoordelijkheid, het bewaren van product en wat er met het fruit gebeurt: is jouw verantwoordelijkheid. De verpakkingsactiviteiten om het product aflever klaar te maken zodat het kant en klaar het supermarkt schap in kan: dat regel jij. Het gaat om allerlei operationele werkzaamheden: compleet ontzorgen van de klant, informatie verstrekken en planningen maken. Je staat daarbij in nauw contact staat met je collega’s in het warehouse, collega’s bezig in de ompakafdeling en met vervoerders.

HEB JIJ DE 'OZ-FACTOR'?
Bedoeling is dat jij je ‘onderdompelt’ in jouw klant. Natuurlijk zijn er specificaties waarop je acteert, maar eigenlijk is het zaak dat je, wetende wat allemaal voor jouw klant belangrijk is, daarnaar handelt. Zo optimaal mogelijk Ont Zorgen van jouw klant. Begrijp en doorvoel je wat wij daarmee bedoelen? Bel, mail of app: we hebben er zin in met een kop koffie, thee of een versgeperst sinaasappelsap erbij, over en weer kennis te maken!

WAT WE VERWACHTEN DAT JE MEEBRENGT:

  • Goede communicatieve vaardigheden, organiserend vermogen, scherpte en een leergierige mind;
  • Enige ervaring in de AGF logistieke dienstverlening en redelijke beheersing van de Duitse of Engelse taal;
  • De betrokkenheid, de drive en de zin om elke dag de zaken goed te regelen en af te stemmen met je klant.

We rekenen op zelfstandigheid, dat je er voldoening uit haalt invulling te geven aan alles wat nodig is voor jouw klant. Welkom, jij als onze nieuwe Teamspeler!

DEEL UITMAKEN VAN TEAM ETIENNE BETEKENT:
Mensen maken VGK, mensen leveren alle logistieke diensten en bijkomende serviceverlening aan onze klanten. Samen maken wij kwaliteit en leveren wij flexibiliteit. Alle VGK medewerkers (met jou erbij 20!) zijn betrokken, denken mee hoe processen slimmer kunnen en we communiceren veel en goed met elkaar. Ieders inbreng wordt gewaardeerd, iedereen maakt meewerkend deel uit van het team, net als Etienne zelf en hopelijk straks ook jij.

"We groeien al 3,5 jaar hard, onze klanten verlangen veel van ons maar naast gefocust werken is het gezellig, hebben we ook lol met elkaar, nemen we tijd voor ontspanning en is er de ruimte om werkzaamheden op jouw eigen manier in te richten." - Etienne Vennink, Directeur/Eigenaar VGK Cool Logistics

HET AANBOD:

  • Een werkgever die naar jou en je collega’s luistert, familiegevoel en teamgeest;
  • Een pittige functie waarbij je 1 of 2 prachtige accounts gaat bedienen;
  • Ruimte om mee te denken, jouw input te leveren hoe dingen slimmer, efficiënter kunnen en de vrijheid om af en toe ook eens jouw klant te bezoeken: als je elkaars gezicht kent, werkt het een stuk gemakkelijker;
  • Een team dat jou graag ziet komen en met veel plezier klaar staat je wegwijs te maken en te helpen;
  • Een mooi fijn kantoor, platte organisatie, volop mogelijkheden je te ontwikkelen en een passend salaris.
  • Naast onze kantine is er een fitnessruimte aanwezig om lekker te sporten. Op de vrijdagmiddag drinken we gezellig wat met z’n allen: medewerkers van kantoor en het warehouse lekker bij elkaar.

Verder vieren we van alles: als er een nieuwe machine bij komt, een nieuwe klant, jij als nieuwe medewerker, we een record verbroken hebben. Altijd wel een aanleiding voor gebak, een paashaas, een BBQ of iets anders leuks, lekkers en gezelligs!

Interesse? Maak er werk van!
Mail, bel of app: monique@vgkcoollogistics.nl of 088 325 15 84.

We horen graag van je!

Toch liever eerst meer weten?

Dat snappen we!

Hieronder vind je een aantal video's van het team van VGK Cool Logistics om je een beter beeld te geven van je toekomstige collega's, onze werksfeer en jouw toekomstige werkruimte!

Jeremy - Accountmanager Logistics
Mike - Accountmanager Logistics
Monique - Personeel & Organisatie
Etienne - Directeur/Eigenaar